Okončana drama u splitskom kafiću Genius: Vlasnicu prostora koja se polila benzinom odveli u bolnicu

Okončana drama u splitskom kafiću Genius: Vlasnicu prostora koja se polila benzinom odveli u bolnicu

Foto: Mario Todorić/Cropix

BOSILJKA BEKAVAC, vlasnica prostora u kojemu se nalazi kafić Genius na križanju Poljičke i Velebitske ulice u Splitu, polila se jutros oko 8 sati benzinom te se zatvorila u objekt!

Benzinom preduhitrila sudskog ovršitelja

Bekavac je ogorčena na sud i ostale institucije, a u sporu je s Jozom Pavićem koji vodi kafić. Bosiljkin sin jutros je tvrdio da ih Pavić terorizira te da je putem svojih veza uspio ishoditi sudsko rješenje o povratku u prostor iz kojeg su ga izbacili.

Pavić jutros nije znao ništa o situaciji u prostoru, pretpostavljao je da je Bosiljka Bekavac svojim činom htjela spriječiti njegov povratak u kafić.

"Pavić se u prostor ne može vratiti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je pregovarala s Bosiljkom, nastojali su je odgovoriti od bezumnog čina, a u blizini je bila i ekipa Hitne pomoći te su pozvani i vatrogasci... 

"Moja majka želi počiniti samoubojstvo jer nas Pavić terorizira. Uspio je u rekordnom roku dobiti povrat u posjed, premda nam najamninu ne plaća od listopada prošle godine. Ja sam sada na sudu, tražim da me netko primi. Ne prijetimo nikome, ali Pavić se u prostor ne može vratiti", kazao nam je sin Bosiljke Bekavac.

Sudski ovršitelj povukao se bez obavljenog posla

Nešto poslije 9:30 sati drama je okončana. Zbog sigurnosne situacije, privremena mjera osiguranja je odgođena, sudski ovršitelj povukao se bez obavljenog posla. Kada je vidjela da od Pavićevog povratka u prostor neće biti ništa i Bosiljka se predala. Odvezli su je u bolnicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara