DRNIŠ: počelo uređenje športskih objekata, koje financira USAID

U nazočnosti predstavnika Američke razvojne agencije (USAID) i vodstva grada Drniša danas je uvođenjem izvođača radova drniške tvrtke "Gradina" službeno počelo uređenje dvaju športskih objekata u Drnišu i jednog u Radoniću.

Riječ je o uređenju rukometnog igrališta pri Osnovnoj školi "Antuna Mihanovića Petropoljskog" i košarkaškog igrališta u športskom centru Podvornici u Drnišu te školskog igrališta u Radoniću, u koje USAID ulaže 800 tisuća kuna.

Na temelju potpisana Memoranduma o razumijevanju između USAID-a i grada Drniša Amerikanci su u drniškom kraju već pomogli obnovu infrastrukture, opremanje dječjeg vrtića i obnovu elektromreže na području Sedramića, a od svibnja novčano pomažu i obnovu gradske tržnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kad završi uređenje, Drnišani će, ponajprije drniška mladež, dobiti tri suvremeno opremljena športska objekta. To će potaknuti razvoj športa u gradu poznatu kao rasadište športskih talenata, osobito među košarkašima", rekao je gradonačelnik Ante Dželalija.

Rok za svršetak radova je 60 dana, a očekujem da ćemo igrališta na uporabu predati građanima do 16. kolovoza, blagdana sv. Roka, zaštitnika grada Drniša, dometnuo je Dželalija.

(Hina) av mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara