Dubravka Jusić izabrana za predsjednicu HUOJ-a

IZBORNA Skupština Hrvatske udruge za odnose s javnošću - HUOJ-a na kojoj je izabrano novo vodstvo Udruge održana je u ponedjeljak, 14. studenoga u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu.

Za novu predsjednicu Udruge s mandatom od dvije godine izabrana je Dubravka Jusić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u VIPnetu, a za dopredsjednicu Meri Maretić, dugogodišnja savjetnica za odnose s javnošću, kulturu i informiranje Splitsko - dalmatinske županije i članica Upravnog odbora Udruge u tri mandata. Mr. Boris Hajoš, izabran je za profesionalnog tajnika Udruge.

U novi Upravni odbor izabrani su i Ljudmila Bratko, PR menadžerica Karlovačke pivovare, članice Heineken grupe, Ljiljana Hećimović, voditeljica odnosa s javnošću i članstvom, Hrvatske udruge poslodavaca, Boris Lešić, direktor PR agencije Predikat iz Rijeke, te Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću i internu komunikaciju T-mobile.

U Nadzorni odbor Udruge izabrane su: Violeta Colić, zamjenica direktorice u agencija za komunikacijski menadžment Premisa, Daria Mateljak Bartulin, glavna direktorica konzultantske kuće Hauska i Partner i Olivera Ilijaš, savjetnica za međunarodne odnose i odnose s javnošću u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe.

U Sud časti udruge izabrane su: Dijana Bojčeta Markoja, direktorica Službe marketinga i komunikacija Erste & Steiermärkische Banke, Kristina Laco, direktorica agencije za komunikacijski menadžment Premisa i Vlatka Škorić, voditeljica Služba za odnose s javnošću Hrvatskih željeznica.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) krovna je strukovna udruga koja okuplja više od 600 članova koji se bave poslovima odnosa s javnošću i upravljanjem komunikacijama iz privatnog, javnog i neprofitnog sektora iz cijele Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara