Duga Resa: U stanu pronađena dva mrtva tijela

U DUGOJ RESI su jutros u stanu u Ulici hrvatskih mučenika pronađena mrtva tijela supružnika Josipa i Ruže Barić, oboje starih 51 godinu.

Po dosadašnjim informacijama, u 7,45 sati našao ih je u kuhinji u njihovu stanu sin Igor Barić (27) nakon što se vratio s noćnog rada, rekao je istražni sudac karlovačkog Županijskog suda Ivan Perković.

Igor Barić zadržan je u policiji u stanju šoka i nevjerice, pa će izjavu dati nakon što se smiri.

Očevidom je utvrđeno da je uz Josipovo tijelo na podu pronađen pištolj "bereta", a oboje pokojnika imaju po jednu strijelnu ranu glave.

Televizor i svjetlo u kuhinji bili su upaljeni, a u stanu nema nikakvih tragova provale, niti premetačine, već je sve uredno pospremljeno, rekao je Perković nakon očevida.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao je nalog za obdukciju kako bi se utvrdili uzrok i točno vrijeme smrti.

Po izjavama nekih susjeda dva su se pucnja čula u petak oko 22,30 sati.

Susjedi su zbog nemilog događaja u čudu jer Barići nisu odavali sliku problematične obitelji iako je Josip ostao bez posla u turističko-ugostiteljskom poduzeću "Mrežnica", a supruga je proglašena tehnološkim viškom u pamučnoj industriji "Duga Resa".

Susjedi kažu da je Ruža Barić u proteklo vrijeme privređivala čišćenjem okolnih stubišta i stanova. Josip Barić pet je ratnih godina proveo u Hrvatskoj vojsci.

Perković kaže da se zasad ne može zaključiti što se točno dogodilo, a pištolj uz tijelo Josipa Barića upućuje na mogućnost da je prvo ubio svoju suprugu, a potom i sebe.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara