"Durex": Hrvati pokazali veliki interes za istraživanje o seksualnim navikama

PRVOGA tjedna istraživanja o seksualnim navikama Hrvati su pokazali veliki interes za anketu koju provodi poznati svjetski proizvođač kondoma "Durex" na web stranici www.durex.com/hr.

Od 26. svibnja upitnik je ispunilo 3.582 Internet korisnika, što je Hrvatsku po interesu za anketu svrstalo odmah iza Bugarske i Kine, najmnogoljudnije zemlje svijeta, priopćio je danas "Durex".

Hrvatski građani će na online upitniku moći odgovarati do 14. srpnja, a nakon toga će istraživački tim u Manchesteru obraditi podatke prikupljene u više od 50 zemalja svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvi službeni rezultati bit će objavljeni 23. rujna i prikazat će trendove u seksualnim stajalištima građana svake anketirane zemlje.

Konačni rezultati bit će objavljeni 28. studenoga, neposredno pred Svjetski dan AIDS-a, a trebali bi pružiti odgovore o razini osviještenosti seksualno aktivnih osoba o potrebi sigurnog seksa (upotrebi kondoma).

"Durexovo" istraživanje također će pokazati jesu li Hrvati, u odnosu na prošlogodišnje istraživanje kada su bili treći, još uvijek među seksualno najaktivnijim nacijama svijeta, stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara