Dužnik vjerovniku iz Ivanić Grada "vratio" rafalima iz automata

S DVA rafala iz automatske puške 21-godišnji mladić jučer je u Ivanić Gradu izrazio nezadovoljstvo jer je vlasnik ugostiteljskog objekta, kojega je mladić unajmio, promijenio brave na objektu zbog neredovitog plaćanja najamnine.

Mladić se sa suprugom jučer oko 12,30 sati dovezao do ugostiteljskog objekta koji su unajmili od 46-godišnjeg vlasnika. Kako mladić i njegova supruga nisu redovito plaćali najamninu, vlasnik je promijenio brave i zaključao objekt.

Mladić je iz automobila izvadio automatsku pušku i zaprijetio vlasniku koji je s 19-godišnjim sinom i 52-godišnjim prijateljem sjedio na terasi. Nakon prijetnje mladić je ispalio najmanje sedam hitaca u pročelje objekta, a vlasnik, sin i njihov prijatelj su se bacili na pod. Vlasnik je potom pobjegao u unutrašnjost objekta, no 21-godišnjak je krenuo za njim i ispalio još šest hitaca po zidu iznad šanka.

Mladić je potom izašao iz objekta i mirno dočekao policiju, dok je vlasnika hitna pomoć prevezla u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče zbog, kako kažu u policiji, psihičke rastrojenosti.

Policija je najavila da će protiv osumnjičenog podnijeti kaznene prijave zbog ugrožavanja života, nedozvoljenog držanja oružja i prijetnje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara