Dvije djevojke i tri mladića tukli, ponižavali i silovali 16-godišnju Njemicu

TEŠKO je odrediti što je bilo u glavama petero mladih Nijemaca i Njemica kad su jedne večeri osam sati brutalno mučili svoju 16-godišnju poznanicu, ali banda je zbog svojih nedjela na sudu u Leipzigu zbog silovanja i nanošenja tjelesnih ozljeda.

22-godišnja Stephanie, 23-godišnja Mandy,  27-godišnji Tom, 19-godišnji Benjamin i 16-godišnji Dominik zabavljali su se sa svojom žrtvom, 16-godišnjom djevojkom imena Ute, u jednom stanu u gradu Leipzigu.

Po navodima tužiteljstva, djevojke su se oko 23 sata posvađale, nakon čega je cijela banda napala mladu Ute, koju su srušili na pod, tukli ju nogama po trbuhu, leđima i glavi. Nakon toga su ju odveli na obližnje sportsko igralište, gdje su je nastavili "cipelariti".

Osam sati mučenja

Brutalnoj bandi to nije bilo dovoljno, pa su djevojku odvukli u obližnji kamenolom, gdje su ju tjerali da izvršava naredbe poput psa "sjedi, lezi), nakon čega je morala oralno zadovoljavati dva mladića.

Djevojku su pustili nakon osam sati mučenja. Traumatizirana Ute dovukla se kući i do dana današnjeg prima psihološku pomoć.

Bandi prijeti i do deset godina zatvora.

F.M.
Foto: Bild
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara