Dvije osobe ozlijeđene u pucnjavi u zagrebačkom klubu Gjuro2

TIJEKOM novogodišnje noći u zagrebačkom klubu Gjuro2 došlo je do pucnjave u kojoj su ranjene barem dvije osobe. Prema prvim informacijama iz zagrebačke policije, pucnjavi je prethodilo izbacivanje jednog mladića iz kluba.

Mladić je svojim ponašanjem i stvaranjem nereda ostale goste ometao u dočeku Nove godine zbog čega su intervenirali redari i ispratili ga prema izlazu.

Na izlazu je redarima poručio da će se "vratiti sa Sliškovom rodbinom", a sat vremena kasnije skupina mladića, navodno svi iz Dubrave, vratili su se naoružani pretežno sjekirama i palicama.

Došlo je do tučnjave, razbijanja i pucnjave na ulazu i na stepeništu kluba, dok su redari nasilnike uspjeli spriječiti da uđu u sam klub. U pucnjavi je jedna osoba zadobila prostrijelnu ranu, a prema nepotvrđenim informacijama radi se upravo o izazivaču cjelokupnog incidenta.

Policija je izvijestila da je jutros oko 3 sata u incidentu teže ranjena jedna osoba, dok je jedna osoba zadobila lakše ozljede.

U klubu je tijekom divljačkog pohoda počinjena veća materijalna šteta, porazbijano je nekoliko stakla na ulazu u klub, sjekirom su oštećena ulazna vrata, a i otrgnuto je nekoliko radijatora.

Tijekom jutra uže područje centra grada bilo je blokirano, a policija je u klubu obavljala očevid i prikupljala izjave svjedoka događaja. Istraga još traje. .

Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara