Dvoje mrtvih u prometnoj nesreći na Ljubljanskoj aveniji u Zagrebu

NA KRIŽANJU Ljubljanske avenije i Ilirske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi. Nesreća se dogodila oko 22:15 sati.

Upozoravamo čitatelje da fotogalerija sadrži fotografije uznemirujućeg sadržaja.

Neslužbeno doznajemo kako se nesreća dogodila nakon što se automobil marke Citroen Xara, iz zasad još neutvrđenih razloga, udario u drugi automobil koji se zabio u rasvjetni stup na spomenutom križanju. Automobil koji je udario u stup crvene je boje, a s obzirom da se sasvim savio oko stupa, ne može se raspoznati koje je marke.

Vidno potreseni očevidac događaja na mjestu nesreće nam je ispričao kako je  na svom skuteru čekao na raskrižju u trenutku sudara. Odmah je pokušao zvati Hitnu pomoć i policiju, ali nitko se nije javljao.

"Hitnu pomoć uspio sam dobiti tek iz trećeg pokušaja, a policiju iz drugog. Dok sam ih zvao, vozač je još disao, još je bio živ", ispričao nam je očevidac i tako otkrio da je spora reakcija dežurnih službi možda koštala života barem jednu osobu.

Iz policije su potvrdili kako je došlo do prometne nesreće, no više informacija moći će dati tek nakon očevida. Promet Ljubljanskom avenijom trenutno se odvija samo u jednoj traci.

B.V./J.C.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara