Elvis Tahirović koji iza sebe ima 70-tak kaznenih prijava, osuđen na 4 godine zatvora

ELVIS TAHIROVIĆ, 25-godišnji delikvent poznat po tomu što je, vozeći u alkoholiziranom stanju, pregazio 11-godišnju djevojčicu, na zagrebačkom je Županijskom sudu u ponedjeljak osuđen na četiri godine zatvora te mu je izrečeno i obvezatno psihijatrijsko liječenje, kao i liječenje od ovisnosti o alkoholu i narkoticima.

Tahirović, kojemu je ujedno i produljen privor, na četiri je godine zatvora osuđen zbog pljačke benzinske postaje u kolovozu prošle godine, a policiji je poznat i od ranije po čak 70-tak kaznenih prijava.

Za istu je pljačku bio optužen i 24-godišnji Vladimir Ćuk, no tijekom suđenja nije dokazano da je Ćuk, koji je Tahirovića svojim automobilom dovezao do benzinske postaje, znao za Tahirovićeve namjere da istu postaju opljačka.

Tahirović, koji je dan nakon pljačke u alkoholiziranom stanju skrivio prometnu nesreću, na Sudu je za spomenutu pljačku krivnju preuzeo  na sebe.

Optuženik je u siječnju  2001. godine vozeći bez vozačke dozvole, također u alkoholiziranom stanju, usmrtio 11-godišnjakinju, za što je pravomoćno osuđen na pet godina zatvora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara