Emirates u Hrvatskoj traži kabinsko osoblje, evo kako se prijaviti

Emirates u Hrvatskoj traži kabinsko osoblje, evo kako se prijaviti
Foto: Emirates

EMIRATES, svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj kontinuirano traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju redovito organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ tako da je za sve zainteresirane dobra vijest ta da se u sljedeća dva tjedna održavaju dva – u Rijeci i u Dubrovniku.

Kandidati iz Rijeke i Kvarnera mogu se pripremiti za sudjelovanje na „Danu otvorenih vrata za članove kabinskog osoblja“ u subotu, 8. prosinca u 8 sati u Hotelu Jadran (Šetalište XIII divizije 46), dok kandidati s područja Dubrovnika mogu petak 21. prosinca doći u 8 sati u Hotel Hilton Imperial Dubrovnik (Marijana Blažića 2). navodi se u priopćenju Emiratesa.

Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Za dolazak na „Dan otvorenih vrata“ nije potrebna prethodna prijava, a više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći ovdje.

Kakve uvjete treba ispuniti?

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te aviokompanije.

Kakve su pogodnosti?

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju.

Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara