EUforija - publikacija koja obrađuje problematiku EU fondova

RAIFFEISEN grupa u Hrvatskoj, započela je s izdavanjem publikacije EUforija koja će obrađivati problematiku EU fondova te odnos EU-Hrvatska.

Pisana jednostavnim i svima razumljivim načinom, EUforija će objavljivati aktualne teme poput odnosa Hrvatske i Europske unije, a tu će biti i analiza jedne članice EU-a, zatim pregled i analiza mjesečnih gospodarsko-političkih događanja na temu EU - Hrvatska, vijesti iz Europske unije u segmentu gospodarstva i politike uključujući i tablične prikaze makroekonomskih pokazatelja.

Publikacija koju uređuje Direkcija za EU fondove i poslovno savjetovanje Raiffeisen Consultinga, objavljivati će i aktualne EU natječaje, a sadržavat će i EU pojmovnik te važnije linkove.

EUforija u prvom broju donosi informacije o najnovijem SAPARD natječaju u Hrvatskoj, potom najnovije gospodarske vijesti iz EU uključujući i gospodarske pokazatelje eurozone, zatim predstavljanje Bugarske i njenih gospodarskih pokazatelja, komentar razvoja financijskog sustava regije, mogućnosti vezane uz EU natječaje u Hrvatskoj, popis odabranih linkova te EU pojmovnik.

EUforija je prvenstveno namijenjena korporativnim klijentima te predstavnicima gradova, općina i županija, kao i svima koje zanimaju aktualne vijesti iz Europske unije. Publikacija će se objavljivati mjesečno te će se svim zainteresiranim osobama besplatno dostavljati putem elektroničke pošte.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara