Fašistički majmuni u Splitu pozivaju na ubijanje Srba. Netko im je odgovorio

Fašistički majmuni u Splitu pozivaju na ubijanje Srba. Netko im je odgovorio
Foto: Index

ODAVNO nije vijest da fašistički majmuni po Splitu pozivaju na ubijanje Srba – jedna od glavnih aktivnosti fašističkih majmuna i jesu ovakvi grafiti jer, da ih nema, tko bi i kako znao da fašistički majmuni uopće postoje?

Dakle, nije vijest kad naiđemo na grafit kojim fašistički majmuni podsjećaju na svoje tužno postojanje u tužnom Splitu niti je vijest da plod njihovih aktivnosti danima stoji na fasadama Matoševe i Kninske ulice, niti je vijest da je pored fasade u Kninskoj prošlog vikenda morao proći i netko iz bulumente HDZ-ovaca koji su u obližnjem Hrvatskom narodnom kazalištu obilježavali godišnjicu smrti svoga neprežaljenog vođe.

Prava je vijest da su fašistički majmuni u Splitu naišli na reakciju. U Kninskoj je ulici netko nepoznat reagirao po zadarskom modelu pa poruku koju poziva na likvidaciju prenamijenio u ljubavnu.

Eto, to je vijest iz centra Splita krajem 2019. godine. Hoće li netko od onih koji se prave da ne vide ovakve grafite sada narediti njihovo brisanje, nije ni bitno. Samo bilježimo lijep dokaz da po ulicama, s bocama spreja, ima i normalna svijeta, normalnija od onih po takozvanim lokalnim institucijama o čijoj normalnosti i čestitosti ionako nemamo iluzija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara