Feldman: Banac primjer kako treba surađivati s nevladinim udrugama

POTPREDSJEDNICA Liberalne stranke Andrea Feldman izrazila je danas u Buzetu na tiskovnoj konferenciji istarskog LS-a zadovoljstvo što je u novom sazivu Sabora i predsjednik LS-a Ivo Banac koji je, po njezinoj ocjeni, u kratkom obnašanju dužnosti ministra zaštite okoliša pokazao treba surađivati s nevladinim udrugama, posebice u vezi s projektima Družba Adria i Brijuni-Rivijera.

Zbog svega toga Feldman drži da u novoj vladi treba osnažiti utjecaj Ministarstva zaštite okoliša kao jednog od ključnih ministarstava u obrani javnog interesa građana. Potpredsjednica Andrea Feldman smatra da je budućnost liberalne opcije u Hrvatskoj u ujedinjavanju svih liberalnih stranaka.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Liberalne stranke Istarske županije Mauro Ivančić rekao je kako je "ponovni dolazak HDZ-a na vlast rezultat nekažnjavanja kriminalnih poteza u provedenoj privatizaciji tijekom proteklog desetljeća i nereda u funkcioniranju države".

Po njemu, takvu su situaciju u hrvatskom društvu obilato koristili brojni predstavnici vlasti na lokalnoj razini koristeći pritom, kako je rekao, "političke funkcije za zloporabu položaja i razbojničko potkradanje javnog dobra na štetu građana". Liberalna stranka je stoga ustrajna u borbi za zaštitu općih interesa građana te za primjenu iskustava najrazvijenijih europskih demokracija", kazao je Mauro Ivančić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara