Forum žena SDP-a podupire Stjepana Mesića

FORUM žena SDP-a podupire predsjednika Stipu Mesića, jer, kako tvrde, za razliku od svoje protukandidatkinje Jadranke Kosor, zastupa rodno osviještenu politiku, zauzimajući se za punu afirmaciju ženskih ljudskih prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Predsjednik Mesić u svojem je prvom mandatu dokazao kako su za njega sve građanke i građani ove zemlje jednaki, kako je istinski zagovornik ostvarenja Ustavom i zakonima zajamčenih ljudskih prava i sloboda, osobito kad je riječ o rodnoj ravnopravnosti, navodi u današnjem priopćenju Forum žena SDP-a.

Navode da Forum kao unutarstranačka interesna organizacija žena ovih dana obilježava 10 godina postojanja. Sa svojih oko 150 organizacija i dosegnutim standardima rodne ravnopravnosti u stranci (40 posto zastupljenosti oba spola u svim strukturama SDP-a), kao jedina ženska stranačka inicijativa i u ovom slučaju želimo biti i jesmo isključivo na poziciji vjerodostojnog i kompetentnog zastupnika ženskih ljudskih prava i paritetne demokracije u RH - predsjednika Stipe Mesića, stoji uz ostalo u priopćenju Foruma žena SDP-a.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara