FOTO I Saucha je bio pozvan na svečani koncert u HNK, pogledajte s kim je sjedio

FOTO I Saucha je bio pozvan na svečani koncert u HNK, pogledajte s kim je sjedio
Foto: Josip Regović/Pixsell

TOMISLAV SAUCHA, bivši SDP-ovac, a danas saborski zastupnik koji glasa kako Plenković želi, bio je jučer na svečanom koncertu povodom hrvatskog predsjedanja Vijećem EU-a.

I on je sjedio u loži i to u društvu Vesne Pusić te Joška Klisovića, bliskog Milanovićevog suradnika.

Podsjetimo, Saucha, bivši SDP-ovac i nekadašnja desna ruka Zorana Milanovića, nakon što je u javnost iscurila neugodna afera oko lažiranja putnih naloga u uredu premijera brzo je promijenio stranu i postao Plenkovićeva sigurna ruka u saboru. I tako već dvije godine Saucha prima saborsku plaću. Pojavljuje se u saboru kad god treba održati većinu i spasiti HDZ-ovu vladu.

Prije drugog kruga pitali smo ga za koga će glasati, ali to nam nije želio otkriti, a neki dan je ipak komentirao rezultate izbora. "Bilo bi najlakše gumicom pobrisati sve, tko zna. Toliko je vode prošlo ispod mosta, sumnjam da bi me primili nazad", kaže Saucha, a prenosi reporterka N1 Matea Dominiković na Twitteru.

Joško Klisović bio je u kampanji Zorana Milanovića, a iako je tamo bio važan kotačić i prijatelj je s Milanovićem, prema informacijama u dijelu medija Klisović ipak ne bi trebao ići na Pantovčak s novim predsjednikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara