FOTO Ovo su policajci iz Pule koji su spasili život mladiću koji se gušio

FOTO Ovo su policajci iz Pule koji su spasili život mladiću koji se gušio
Foto: PU istarska

ISTARSKA policija izvijestila je danas kako su dvojica njihovih policijskih službenika spasili život mladiću koji se gušio.

Radi se Bojanu Milovanoviću i Goranu Šurlanu koji su jučer, 19. siječnja, oko 15,40 sati ušli prodajni prostor benzinske postaje u Rogovićima kraj Pazina i zatekli djelatnika benzinske koji je ležao na podu, gušeći se bez zraka, dok je druga djelatnica u panici zvala pomoć.

Odmah su prišli 26-godišnjem muškarcu, započeli reanimaciju, oslobodili mu dišne puteve i održavali ga na životu punih pola sata do dolaska hitne medicinske pomoći.

"Nismo se odvajali od njega sve do dolaska djelatnika hitne medicinske pomoći. Odahnuli smo kad smo mu uspjeli osloboditi dišne puteve i kad je počeo disati", rekao je policijski službenik Goran.

"Bili smo jako sretni kad smo čuli da je muškarac dobro i da je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu. Sreća je da smo naišli u pravom trenutku i spriječili da se uguši", dodao je Bojan Milovanović.  

"Policijski službenici još su jednom pokazali humanost, spretnost i spremnost da u svakoj prilici pomognu i spase ljudski život", stoji u priopćenju istarske policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara