FOTO Pijani mladić u Splitu porazbijao više od 20 automobila

FOTO Pijani mladić u Splitu porazbijao više od 20 automobila
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

U SPLITSKOM kvartu Trsteni, u Ulici Šime Ljubića, tijekom noći porazbijana su stakla na više automobila. Oštećeno je sedam vozila.

Počinitelj je uhićen, a šteta je poprilična. Automobile je porazbijao pijani mlađi muškarac.

"Rano jutros zabilježena su oštećenja stakala na ukupno 21 vozilu na području Trstenika u Splitu. Oko 4 sata zaprimljena je dojava da je nepoznata muška osoba oštetila vozila u ulici Šime Ljubića u Splitu. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su utvrđena oštećenja prednjih vjetrobranskih stakala na ukupno sedam vozila, a na jednom od tih vozila je oštećen i retrovizor", piše policija.

Ubrzo su u Velebitskoj ulici, u vožnji bicikla zatekli osobu koja je odgovarala opisu počinitelja i koja se dovodi u svezu s oštećenjem vozila. Priveden je u službene prostorije i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, obzirom da je utvrđeno da je alkoholiziran.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara