Gate to Reform - Informacijska tehnologija u službi poslovanja

Gate to Reform - Informacijska tehnologija u službi poslovanja

NOVOOSNPVANU tvrtku G2R za poslovno savjetovanje i primjenu informacijskih tehnologija, s usmjerenjem na poslovna aplikacijska rješenja, danas su na konferenciji za novinare predstavili izvršni direktor tvrtke Davor Jardas i voditelj usluga Boris Njegić. Kako su naveli osnivači, tvrtka je osnovana s ciljem da kroz svoje aktivnosti pruži maksimalni fokus na poslovnu vrijednost informacijskih tehnologija.

Tvrtku G2R („Gate to Reform“) osnovao je ove jeseni tim koji ima veliko iskustvo u uvođenju i primjeni informacijske tehnologije za podršku poslovanju. Na čelu tvrtke je Davor Jardas, bivši direktor podružnice njemačkog softverskog giganta SAP-a, dok je voditelj usluga Boris Njegić, koji je u Gavriloviću bio zadužen za vođenje projekata i maloprodajnu mrežu. Treći član tima je Igor Šangulin, koji je iskustvo također stekao u Gavriloviću kao voditelj projektiranja i razvoja poslovnih aplikacija.

Zbog uvjerenja da danas u Hrvatskoj postoji realna potreba poslovnom rukovodstvu ponuditi veću poslovnu vrijednost za investicije u informacijsku tehnologiju, navedeni tim je osnovao tvrtku koja nudi rješenja putem selektivne kombinacije poslovnog savjetovanja, odabira i uvođenja najprimjerenijih informacijskih rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U smislu aplikacijskih tehnologija i rješenja, strateški partner G2R-a je tvrtka SAP.

Posebo zanimljiva usluga nove tvrtke je poslovni benchmarking, tj. mjerenje poslovnih performansi tvrtke i usporedba s konkurentskim uzorkom (prema veličini i industriji) radi ustanovljenja realnije tržišne i konkurentske pozicije poslovanja. Osim toga, tvrtka će pružati integrirane usluge analize organizacije i poslovnog procesa uz prijedloge poboljšanja poslovanja, te pripreme i vođenja projekata primjene poslovnih aplikacijskih rješenja.

Na predstavljaju tvrtke je najavljeno da će na tržište plasirati i vlastito poslovno rješenje G2, razvijeno temeljem višegodišnjeg rada dvojice osnivača tvrtke u Gavriloviću. Riječ je o manjem ERP (Enterprise Resource Planning) rješenju, koje pokriva proces nabave, materijalnog i skladišnog poslovanja, proizvodnje u procesnoj industriji, prodaje i distribucije, financija i troškovnog računovodstva. G2R će ovo rješenje ponuditi manjim korisnicima (ili u slučaju kad ograničena proračunska sredstva korisnika nisu dovoljna za uvođenje SAP-ovog rješenja), uz disciplinu pripreme i vođenja projekta te komercijalne pogodnosti koje korisniku ostavljaju kvalitetnu dugoročnu mogućnost prelaska na SAP‑ovo poslovno aplikacijsko rješenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara