"Gharani Štrok" početkom svibnja otvara boutique u centru Zagreba

POČETKOM svibnja ove godine u središtu Zagreba popularni britanski dizajnerski dvojac "Gharani Štrok" otvorit će svoj boutique, koji će zasigurno pridonijeti obogaćivanju sve razigranije zagrebačke modne scene.

Zagrebački boutique toga u svijetu mode već priznatog dizajnerskog dvojca nalazit će se, kako se doznaje iz dubrovačkog sjedišta Jadranskih luksuznih hotela (JLH), u strogom centru Zagreba u Dežmanovom prolazu.

Uređenje tzv. flagship boutiquea osmislile su same dizajnerice, a u njemu će se osim kreacija proljeće/ljeto 2005., koje su dizajnerice Nargess Gharani i Vanja Štrok predstavile na London Fashion Weeku, naći i posebno dizajnirana linija za trudnice, nakit, te accessories za dom (posebno dizajnirani prekrivači, jastuci, svijeće i slično).

Bit će to ujedno drugi boutique "Gharani Štrok" u Hrvatskoj, uz onaj već otvoreni u srpnju 2002. u dubrovačkom Hotelu Excelsior, koji posluje u sastavu JLH-a.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvranjem tog boutiquea Zagreb će se naći u "duštvu" luksuznih trgovina Harrodsa, Selfridgesa, Bernardsa, Debenhamsa, Gasa i Sofosa, što su ekskluzivna prodajna mjesta kreacija "Gharani Štrok".

"Gharani Štrok" jedan je od vodećih modnih brandova u Velikoj Britaniji nastao 1995., a trenutno se nalaze među pet najpriznatijih britanskih dizajnera.

Osim u britanskim dućanima njihove se kreacije prodaju i u Bahrainu, Danskoj, Dubaiju, Francuskoj, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Japanu, Kuvajtu, Libanonu, Rusiji, Saudijskoj Arabiji, Singaporu, Španjolskoj, Švicarskoj i Americi.

Nove trendove koje nameće modna marka Gharani Štrok u kombinaciji s neobičnim materijalima prepoznale su brojne svjetske jet seterice poput Madonne, Nicole Kidman, Kiera Knightly, Gwyneth Paltrow i Kylie Minogue koje su među njihovim najpoznatijim kupcima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara