Odgovor Kotromanoviću: "Nikolić je u ratu bio kao građanin"

Odgovor Kotromanoviću: "Nikolić je u ratu bio kao građanin"

Foto: FAH

PREDSJEDNIK Srbije Tomislav Nikolić u posljednjem je ratu na prostoru Jugoslavije sudjelovao kao građanin i u to vrijeme je pripadao opoziciji, izjavila je savjetnica predsjednika Srbije za medije Stanislava Pak.

Odgovorila je tako našem ministru obrane Anti Kotromanoviću koji je kazao kako su "Vučić, Nikolić i Dačić bili prvaci u vođenju četiri rata na prostoru bivše Jugoslavije"

Pak je poručila kako Nikolić tada ni na koji način nije mogao utjecati na to hoće li rata biti i koliko dugo će on trajati.

"Ako se toliko žele baviti prošlošću, možemo se vratiti na Jasenovac, dječje logore, masovna prisilna pokrštavanja i egzodus Srba, zlodjela nad djecom i starima, nerasvijetljene slučajeve nestalih", navela je Pak za Večernje novosti.

Kazala je kako ne razumije svrhu provokativnu svrhu izjava nekih hrvatskih političara.

"Zašto se konstantno bave prošlošću i koriste se zamjenom teza, pa od žrtve rade agresora", zapitala je Pak koja tvrdi da su priče o naoružavanju počele u Hrvatskoj.

"Nitko ne treba očekivati da Srbija na zveckanje oružjem stavi vrat svojih građana na panj i pričeka egzekuciju", rekla je Pak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara