Glasnović ima nove neprijatelje: ekofeministe i ekoteroriste

Glasnović ima nove neprijatelje: ekofeministe i ekoteroriste

Foto: Pixsell/Sanjin Strukic

NA TEMU energetike u Hrvatskom saboru osvrnuo se zastupnik Željko Glasnović (Neovisni za Hrvatsku) koji je ustvrdio kako Hrvatska nema strategiju za energetsku neovisnost te da se dodvorava ekofeministima i ekoteroristima.

Glasnović, saborski zastupnik poznat po verbalnim ispadima u kojima svugdje oko sebe vidi komuniste, boljševike, crvene kmere, titojugend, derišta crvenog plemstva i općenito sljedbenike ideologija koje već desetljećima ne igraju nikakvu značajnu ulogu u Hrvatskoj, nedavno se požalio na "jugozomboide".

''Jugozomboidi i neobrijane skojevke''


"Dok se istina sustavno blokira ili iskrivljuje, internetom i dalje haraju JUGOZOMBOIDI i BOLJŠEVIČKI SOTONISTI s lažnim profilima. TOLIKO O SLOBODI GOVORA!!!" zavapio je Glasnović.

Jedan od poznatijih Glasnovićevih ispada je onaj o studentima Filozofskog fakulteta.

"Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u. Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF", rekao je, između ostalog, saborski zastupnik.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara