Glavan: Vrhovnik je SDP-u Kutle

SABORSKI zastupnik Hrvatske socijalnoliberalne stranke (HSLS) Željko Glavan izjavio je danas u Rijeci kako se "pokazalo da je Damir Vrhovnik (bivši predsjednik Uprave Viktora Lenca) SDP-u Miroslav Kutle, ali da je pitanje hoće li i on (Vrhovnik) završiti kao Kutle u zatvoru".

Zastupnik Glavan je na konferenciji za novinstvo kazao da je upitno je li Giancarlo Zacchello samo pokriće za nekog drugog ili je on stvarni vlasnik "Viktora Lenca".

Ocijenio je i da je "vrlo čudna uloga sindikata u vezi s tim Brodogradilištem", te da se predsjednik sindikata u Brodogradilištu, "umjesto zaštitom radnika, bavi objašnjavanjem poslovne politike tvrtke".

Zastupnik HSLS-a Glavan također je izjavio da se premijer Ivica Račan pred izbore počeo baviti gospodarskim pojasom na Jadranu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako "ima saznanja da se formira komisija za određivanje granica ovog pojasa ali da u toj komisiji, po njegovim informacijama, nema niti jednog hrvatskog stručnjaka za pomorsko pravo". Izrazivši čuđenje zbog toga rekao je da su hrvatski stručnjaci za pomorsko pravo među najboljima u tom području.

Riječki zastupnik HSLS-a procijenio je i da na idućim parlamentarnim izborima neće pobijediti koalicija koja je sada na vlasti, već da će pobijediti sadašnja oporba.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara