glavaš: hss skriva stvarne razloge nedolaska na opći sabor HDZ-a

Branimir Glavaš, saborski zastupnik i predsjednik osječkobaranjskoga HDZa, ocijenio je da predstavnik HSSa nije došao na današnji Opći sabor HDZa jer "kao vjerni koalicijski partner SDPa u ovom koalicijskom razdoblju svoju odanost i vjernost želi nastaviti i u predizbornom razdoblju".

HSS-ovci, opravdavajući se uvredom koje nije bilo, zapravo skrivaju stvarne razloge svojeg nedolaska, izjavio je Glavaš. Po njegovim riječima, tvrdnja HSS-ove zastupnice Ljubice Lalić da je bilo koga uvrijedio u raspravi na skupnoj sjednici Hrvatskoga sabora o krizi u Osječko-baranjskoj županiji lažna je i zlonamjerna.

Glavaš je u saborskoj raspravi citirao izjavu vijećnika Osječko-baranjske županije, koji je iz HSS-a prešao u HDZ jer nije želio biti u "agromafijaškoj stranci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik Hrvatskoga sabora i HSS-a Zlatko Tomčić rekao je danas, nakon dolaska u Zagreb iz Australije, da je prošlog tjedna "jedan zastupnik HDZ-a u Hrvatskome saboru grubo napao HSS", zbog čega je odlučio da nitko - ako se HDZ javno ne ispriča - ne ide na Opći sabor te stranke.

(Hina) ibob/um ip/mćZnate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara