VIDEO Milošević: HDZ je dogovorio novu većinu, rekonstruirat ćemo Vladu

VIDEO Milošević: HDZ je dogovorio novu većinu, rekonstruirat ćemo Vladu

Foto: FAH, video: Index

GLAVNI TAJNIK HDZ-a Domagoj Milošević dao je danas izjavu za medije u kojoj je kazao kako HDZ ima dovoljno ruku za novu većinu te kako će rekonstruirati Vladu.

Dodao je kako će samo HDZ odlučivati o novom mandataru.

Izjava Domagoja Miloševića:

13.18 "Karamarko se zbog odgovornosti za državu i stranku ponudio da se povuče".

13.16 "Kolega Marić ima odličnu reputaciju, on je sigurno jedan od onih o kojima se razgovaralo. Ovaj put će HDZ odlučiti o tome tko će biti mandatar".

13.15 "Svjesni smo odgovornosti situacije u kojoj se nalazimo. Imamo dovoljno ruku za novu većinu".

13.14 "Što se tiče poruka iz Europarlamenta, daleko su od Hrvatske. Imam dojam da nisu upoznati sa svim događajima u Hrvatskoj. Oni su isto dužni poštivati odluke Središnjeg odbora HDZ-a".

13.13 "Političari moraju omogućiti da se hrvatski potencijal iskoristi na korist građana. Da ne budemo najsiromašniji u Uniji, a prema tome idemo".

13.12 "Možda ipak, sada smo vidjeli, gospodinu Oreškoviću nedostaje političkog iskustva. I razumijevanje konteksta, ne samo danas, nego i unazad 5 ili 10 godina. Uz puno uvažavanje, eksperiment nije uspio", kazao je Milošević.

13.11 "Često smo kroz suradnju s MOST-om zatomili politički poziv, i ponašali se kao da smo mi i MOST pola-pola. Ali tome mora doći kraj, HDZ je najveća stranka. Tvrdim da ćemo preslagivanjem dobiti rekonstruiranu Vladu".

13.10 "Razgovara se sa svima u parlamentu koji su svjesni činjenice da Hrvatska nema vremena".

13.09 "Ne odustajemo od zahtjeva da Orešković odstupi. Sve molim da razmisle o čemu se radi, o odgovornosti sviju nas. Hrvatska i javne financije nisu u zavidnoj razini. Radimo na rekonstrukciji Vlade, koja će brže od ove voditi Hrvatsku dalje".

13.08 "Dogovoreno je preslagivanje, čut ćete sve na vrijeme".

13.05 "Kao što svi znamo i svjedočimo posljednjih tjedana. Ova Vlada je došla u slijepu ulicu. Znamo kako se izlazi iz nje. Očekujemo da sva trojica se maknu iz Vlade".

13.00 Netko je iz automobila doviknuo "Gdje ste, lopovi?".

12.44 Saborski zastupnik Milorad Pupovac je novinarima u Saboru rekao da nakon Miloševićeve press konferencije njega više neće trebati za većinu.

12.42 Indexov reporter doznaje kako će Milošević održati press konferenciju u 13 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara