Glumac iz serije "Soprano" suočen s optužbom za ubojstvo

AMERIČKI glumac Lillo Brancato koji je glumio gangstera u nekoliko epizoda televizijske serije Soprano uhićen je u vezi s ubojstvom policajca i suočava se s optužnicom za umorstvo.

29-godišnji Brancato se nalazi u bolnici u kritičnom stanju zajedno sa svojim prijateljem nakon što ih je ustrijelio policajac uhvativši ih tijekom vikenda prilikom provale u jednu kuću u New Yorku.

U žestokoj pucnjavi koja je uslijedila nakon što ih je policajac koji se vraćao s noćne smjene iznenadio na izlasku iz kuće ranjena su sva trojica, priopćila je policija. Policajac je kasnije preminuo od zadobivenih rana. Policajac, mada ranjen u grudi, uspio je obojicu osumnjičenih pogoditi nekoliko puta.

Brancato, koji je rođen u Kolumbiji, nastupio je u seriji Soprano 1999-2000. Njegov lik Matthew Bevilacqua, mladić koji želi postati mafijaš, pojavio se u šest epizoda prije nego ga je ubio šef mafije Tony Soprano.

Glumačku karijeru započeo je sa 16 godina u filmu Roberta de Nira "Priča iz Bronxa", a glumio je i u drugim filmovima uključujući "Crimson Tide" i "Državni neprijatelj" te u televizijskoj seriji "Newyorški plavci".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara