Goran Dodig na HTV-u predstavio hrvatske proljećare

GORAN DODIG večeras je na Hrvatskoj televiziji (HTV) predstavio izborni program Hrvatskih proljećara i napomenuo kako će učiniti sve da se država koju imamo uredi kao država u kojoj će se svi osjećati sigurni, zadovoljni i sretni.

Dodig je napomenuo da su neki ideali Hrvatskih proljećara ostvareni, a to su da imamo državu, ali ne i oni da imamo uređenu državu.

Dodig se obratio biračima, ali i mlađima od 18 godina koji još nemaju pravo glasa poručivši im da razgovaraju s roditeljima koji će na izborima odlučivati i o njihovoj sudbini kako bi se i sami mogli jednom opredijeliti "za one koji znaju i koji su pošteni".

Za Hrvatske proljećare trebaju glasati radnici koji žele sačuvati svoja radna mjesta, rekao je Dodig, baš kao i nezaposleni koji ne trebaju očekivati da će im radna mjesta stvoriti oni koji su ih politikom stečaja ukinuli. Prosvjetarima, vojnicima i policajcima je poručio da će poboljšati njihov, sada obezvrijeđeni, položaj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znanstvenicima je poručio da ne budu outsideri nego da uzmu stvar u svoje ruke, majkama i roditeljima obećao sigurnost, ratarima i ribarima da će spriječiti uvoznički lobi, a prijateljima poželio da izaberu bolju vlast i da ne vjeruju onima koji za predizborne koncerte troše 300.000 eura.

Možete li vjerovati onima koji se smiješe s plakata novcem koji su od nas oduzeli i glasati za one koji su vas do sada nebrojeno puta prevarili, naveo je Dodig i poručio: Glasujte za Hrvatske proljećare i nećete se prevariti.

(Hina) bdj mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara