Gordan Jandroković: SDP je licemjeran, neodgovoran i nedosljedan

Gordan Jandroković: SDP je licemjeran, neodgovoran i nedosljedan

Tekst: S.C.H.
Foto: Index

PREDSJEDNIK Povjerenstva zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a Gordan Jandroković optužio je SDP da je nedosljedan, neodgovoran i licemjeran, te da je njihova najnovija isprika građanima Zagreba "zbog pogrešnih odluka u prijašnjem mandatu“ skandalozna.

Jandroković je na danas održanoj konferenciji za novinare rekao da je jučerašnja isprika SDP-ove zastupnice u zagrebačkoj Skupštini Mirele Holy, kojom se ona ispričala za pogrešne poteze u vođenju grada, pokazala da se SDP ogradio sam od sebe i svoje politike te pokazao da ne želi preuzeti odgovornost za pogrešne poteze.

"Holy je pripadnica vladajuće stranke u Gradskoj skupštini, a govorila je kao da je u oporbi", rekao je Jandroković, podsjetivši da je samo dan ranije SDP u Saboru napadao i vrijeđao Vladu, a jučer se ogradio sam od sebe i svoje politike.

"HDZ će preuzeti odgovornost za Zagreb kao što je to učinio i za Hrvatsku"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako isti ljudi mogu voditi tako različite politike i slati različite poruke", upitao je Jandroković te najavio da će HDZ, kada dođe na vlast u gradu, preuzeti odgovornost za Zagreb kao što je to učinio i za Hrvatsku.

Dodao je i kako vjeruje da će rasti potreba za smjenom SDP-a u Zagrebu kako vrijeme bude odmicalo, te izrazio nadu da će građani moći dočekati tu smjenu, jer će novi lokalni izbori biti održani tek za nešto više od tri godine.

Osvrnuvši se potom i na zahtjev javnosti da se ponovno započnu pregovori s investitorom Tomom Horvatinčićem o izmjeni projekta gradnje kompleksa na Cvjetnom trgu, Jandroković je rekao da su takvi obrati licemjerni te optužio SDP da se na taj način pokušava izvući iz nastale situacije prebacujući odgovornost na gradonačelnika Bandića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara