Gotovina obnovio članstvo u HAK-u

KAKO odbjeglog generala Antu Gotovinu intezivno traže hrvatska policija, naše i strane tajne služe, kao i Interpol koji je raspisao tjeralicu, svaki detalj iz njegova života čini se zanimljiv. Najnoviji pokazuje da je Gotovina ove godine produžio članstvo u HAK-u.

Gotovina je već nekoliko godina član Hrvatskog autokluba, a da je i ove godine produljio članstvo potvrdili su u HAK-u. Točan datum učlanjenja i ponovnog produljenja članstva Večernjem listu nisu htjeli otkriti. Objasnili su da za obnovu članstva nije potrebno doći osobno do njih, već je dovoljno platiti uplatnicu koja dođe na kućnu adresu.

Gotovina je glavni nositelj članstva, što znači da automobil još uvijek glasi na njega. U HAK-u pretpostavljaju da je članstvo za njega platila njegova supruga Dunja Zloić-Gotovina.

U vlasništvu Ante Gotovine su dva BMW-a. Za jednoga od njih registraciju je u veljači ove godine u Stanici za tehnički pregled Petrač u Zadru produljila njegova supruga, dok registracija za drugi istječe slijedeći mjesec.

Nakon nagađanja da se Gotovina "ukazao" u talijanskom mjestu Castello di Cisternai, te potom u u jednom zadarskom kafiću, bosansko-hercegovački Fokus objavio je da se Gotovina dugo skrivao na rubnim dijelovima Livanjskog polja, točnije u mjestu Lištani u blizini tamošnjeg samostana.

Ova nagađanja povezuju se s tvrdnjama Carle Del Ponte prema kojima Gotovina boravi na području dijela BiH koji je pod vlašću Hrvata iz BiH.

Ranije se špekuliralo da se Gotovina krije u nekom od franjevačkih samostana u okolici Mostara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara