Gotovinini odvjetnici pozvali građane na pomoć u rušenje optužnice

ODVJETNICI obrane Ante Gotovine pozvali su sve građane Hrvatske, i sve one koji mogu i žele pomoći Anti Gotovini, da svoje materijale (snimke, dokumente, fotografije i sl)., pošalju generalovom odvjetničkom uredu ili na e-mail info@antegotovina.com.

Jedan od Gotovininih odvjetnika, Marin Ivanović, rekao je Media Servisu kako puno građana posjeduje građu koja bi mogla pomoći generalovoj obrani, te je molio sve koji su voljni pomoći da materijale daju na raspolaganje kako bi obrana imala što kvalitetnije dokaze potrebne za rušenje optužnice.

"Odvjetnički tim generala Gotovine cijenio bi otvaranje i privatnih arhiva. Primamo sve, dokumente, izjave, fotografije, snimke koje naši ljudi drže u kućnim arhivama. Posebno nas zanimaju dokazi o operaciji Oluja, dokad je trajala, o postupanju HV-a prema ratnim zarobljenicima, civilima" - rekao je Ivanović, prenose Internet stranice AnteGotovinaCom.

Ističe kako valja pregledati sve snimke i materijale, jer bez obzira na to što se mogu odnositi na druge, privatne osobe, mogu poslužiti i kao vrijedan materijal koji dokazuje karakter i postupke HV-a i generala Gotovine osobno.

Zainteresirani se mogu javiti na odvjetnički ured, telefonom na broj 01/6130 256 ili faxom na broj 01/6130 258, te putem navedenog e-maila.

U međuvremenu dok obrana blagdanske dane provodi u skupljanju što većeg broja podataka o  Domovinskom ratu i operaciji Oluja, na adresu trenutno najpoznatijeg haškog optuženika Gotovine stiglo je oko 100.000 pisama potpore i čestitki za nadolazeće blagdane.

Adresa na koju građani mogu poslati svoje pismene pošiljke glasi:

Ante Gotovina
P.O. Box 13888
2501 EW The Hague
The Netherlands

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara