KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Grad Zagreb: U školama su osigurani svi uvjeti za nastavu

Grad Zagreb: U školama su osigurani svi uvjeti za nastavu
Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

IZ GRADA Zagreba poslali su priopćenje u kojem navode kako su svi uvjeti za nastavu osigurani sukladno preporukama i mjerama. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Obavještavamo sugrađane da će svi učenici koji od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. dođu na nastavu u osnovne škole Grada Zagreba imati osigurane sve uvjete za odvijanje odgojno-obrazovnog rada, sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja od 20. svibnja 2020., te će se organizirati školski prijevoz za sve kojima će isti biti potreban.

U slučaju dodatnih upita i pojašnjenja Gradski ured za obrazovanje osigurao je dežurne brojeve mobitela 091 2333 239 i 091 2333 229, koji su dostupni danas, 23. svibnja i u nedjelju 24. svibnja 2020. od 08:00 do 20:00 sati. Upiti se također mogu postavljati na elektroničku poštu Ureda: obrazovanje@zagreb.hr", stoji u priopćenju Gradskog ureda za obrazovanje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara