Građanska akcija opet pred HDZ-om: Vas treba u zatvor, ne novinare!

Građanska akcija opet pred HDZ-om: Vas treba u zatvor, ne novinare!

Foto: Građanska akcija

AKTIVISTI Građanske akcije opet su posjetili središnjicu HDZ-a na Trgu žrtava fašizma. Njihova, kako kažu, "zagrebačka ženska udarna grupa", došla je HDZ-ovcima s transparentom "Mi se vas ne bojimo. Vas u zatvor, ne novinare!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ponovno smo izašli javno i bez figa u džepu i poručili gdje je problem i što mislimo o zločinačkoj organizaciji. I to ravno pred njihova vrata, pred njihovu paravojsku koja tamo patrolira", poručili su iz Građanske akcije.

Kao i dosada, posebno su nabrušeni na HDZ-ove zaštitare koji čuvaju stranačku zgradu, a jutrošnja akcija je reakcija na jučerašnje izmjene Kaznenog zakona koji udaraju na slobodu medija.

Zakonom, odnosno dijelom u kojem se kažnjava "sramoćenje i kleveta", posebno je zadovoljan bio Vladimir Šeks.   "Jedan dio medija si je stavio kao vrhovno načelo sramoćenje pojedinaca iz političkog ili javnog života", kazao je jučer Šeks i dodao kako su ti mediji obuzeti groznicom profita ili su glasnogovornici, agitatori ili propagandisti grupnih ili političkih interesnih skupina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara