Gradski šerif u SAD-u sam sebe kaznio zbog parkiranja na mjestu za invalide

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija

ŠEF POLICIJSKE postaje u gradiću Conyersu u blizini Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji sam je sebe kaznio zbog toga što je, dok je kupovao doručak u gradskom kafiću, službeni automobil parkirao na mjestu predviđenom za invalide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako prenose lokalni mediji, šerif Gene Wilson je izjavio da u trenutku kada je automobil parkirao na parkiralištu lokala u koji je nakratko svratio kako bi kupio doručak, zbog jakog sunca koje mu je tuklo u vozačko staklo, uopće nije primijetio da je automobil ostavio na mjestu namijenjenom za invalide. Oznaku na betonu primijetio je tek kada se vratio u automobil.

Novinarima je rekao da je bio toliko posramljen svojim postupkom da je istoga časa sjeo u auto i odvezao se u postaju, gdje je jednom od službenika naredio da mu napiše kaznu za nepropisno parkiranje. "Bilo me je sram da me netko vidio kako radim prekršaj. To bi se negativno odrazilo i na postaju i na lokalnu zajednicu", objasnio je šerif Wilson. Osim plaćene kazne od 288 dolara, pošteni je šerif u lokalnim novinama objavio pisanu ispriku svim građanima Conyersa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara