Gužve na cestama. Kolone su i na granicama

Gužve na cestama. Kolone su i na granicama
Screenshot: HAK

SA ZAVRŠETKOM uskrsnih blagdana pojačan je promet prema sjeveru, a čeka se i na graničnim prijelazima sa Slovenijom, na izlasku iz Hrvatske.

> KAKVO JE STANJE NA CESTAMA PRATITE I NA INDEXU

Kako javljaju slovenski prometni servisi, najduže se u ponedjeljak ujutro čekalo na graničnom prijelazu Gruškovje/Macelj, gdje je za ulazak u Sloveniju čekanje za osobne automobile bilo jedan sat i petnaest minuta, a za autobuse jedan sat.

Na graničnom prijelazu Obrežje-Bregana osobna vozila čekaju oko 20 minuta, a od 20 minuta do pola sata na prijelazima u Istri, javlja prometni portal Promet.si.

Slovenski  prometno-informacijski centar objavio je da se intenzivno povećanje prometa od granice s Hrvatskom u pravcu prema sjeveru očekuje prvenstveno u ponedjeljak popodne i u utorak, pri čemu se gužve i kolone zbog završetka praznika mogu očekivati na autocesti od Kopra prema Ljubljani te na autocesti prema prijelazu Karavanke s Austrijom.

HAK javlja kako je pojačan promet osobnih vozila na većini graničnih prijelaza s BiH na ulasku u Hrvatsku.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 2 km, a dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara