HAK: Na autocestama su radovi, vozači se mole za strpljenje

HAK: Na autocestama su radovi, vozači se mole za strpljenje
Foto: Pixsell/Matija Habljak

Na pojedinim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi izgradnje ili obnove kolnika te košnje pa korisnike HAK moli za strpljenje, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na pojedinim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi izgradnje ili obnove kolnika te košnje pa korisnike HAK moli za strpljenje.

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Županja i Spačva na 281. kilometru smjeru Lipovca HAK savjetuje vozačima da voze opreznije.

Veliki broj biciklista

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila HAK poziva da im prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja ne oduzimaju prednost prolaska. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećaju da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

U ponedjeljak, 28.  svibnja do 14,00 sati na cesti A7 vozit će se jednim trakom između čvorova Hreljin i Sv.Kuzam u smjeru Rijeke.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara