HAK: Vozači, pazite na hodočasnike na cestama

HAK: Vozači, pazite na hodočasnike na cestama
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

NA AUTOCESTI A1 Zagreb - Split - Ploče kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera nema dužih čekanja, promet je srednje gust do pojačan u smjeru mora, a na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj hodočasnika, posebno pješaka, pa iz Hrvatskog autokluba pozivaju ostale sudionike u prometu na pojačan oprez.

Na autocesti A3 Bregana - Lipovac kod čvora Slavonski Brod istok u smjeru Bregane na zaustavnom traku nalazi se vozilo u kvaru, a na riječkoj obilaznici kod čvora Škurinje u oba smjera vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, zbog sanacije mjesta nakon prometne nesreće.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će zbog blagdana Velike Gospe: u utorak 14. kolovoza od 15 do 23 sata i u srijedu 15. kolovoza od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana - Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Na graničnom prijelazu Kamensko na ulaz se čeka 20 minuta, a na drugim graničnim prijelazima nema duljih čekanja.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara