Hatami "žestoko opovrgava" susret s izraelskim predsjednikom

IRANSKI predsjednik Mohamad Hatami "žestoko je opovrgao" informacije izraelskih medija prema kojima se rukovao i kratko popričao s izraelskim predsjednikom Mosheom Katzavom u Vatikanu prigodom pogreba Ivanu Pavlu II., javlja u subotu službena agencija Irna.

"Te su tvrdnje netočne kao i sve tvrdnje izraelskih medija i ne susrećem se s nikakvim uglednicima cionističkog režima", kazao je Hatami po povratku u Teheran.

Izraelski mediji javili su u petak da je po završetku pogrebne svečanosti u Vatikanu izraelski predsjednik Katsav izmijenio nekoliko riječi na farsiju s predsjednikom Hatamijem te su njih dvojica popričali nekoliko minuta o zajedničkom mjestu rođenja u Iranu, gradu Yazdu, smještenom blizu Isfahana, u središnjem dijelu Irana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovili smo u brojnim prigodama da ni moralno ni logički ne priznajemo postojanje izraelske države koja je nastala silom i uzurpiranjem" prava Palestinaca, naglasio je Hatami, opovrgnuvši tu informaciju.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara