HDZ: ulazimo u novi saziv pulskoga gradskog vijeća

Predsjednik pulskoga Gradskog odbora HDZa i nositelj liste Vlado Milić na današnjoj je konferenciji za novinare izjavio kako ta stranka samostalno izlazi na izbore u Puli te da će najmanje četiri člana s liste ući u novi saziv Gradskoga vijeća.

Po njegovim riječima HDZ će poslije izbora poduprijeti stranke koje podupiru stajališta i HDZ-ov program u kojemu je briga za socijalno ugrožene i umirovljenike glavna zadaća.

"Naša je stranka protiv bilo kakve rasprodaje istarskog zemljišta jer ne želimo da se Pula i cijela Istra apartmanizira i betonizira, što se dogodilo Španjolskoj", poručio je Milić i dodao kako će se zauzimati i za osnivanje zelene veletržnice i riblje veletržnice u Puli.

Četvrti na listi HDZ-a u Puli Lucijan Bastijanić kazao je kako HDZ svojim djelovanjem želi promijeniti dosadašnju gradsku birokraciju gdje su se uglavnom zapošljavale osobe koje su bile podobne gradskoj vlasti.

"U svom djelovanju u Gradskome vijeću bit ćemo konstruktivna, kvalitetna, ali oštra oporba", zaključio je Lucijan Bastijanić.

(Hina) xdspo yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara