HDZ-ov Željko Burić: Nitko nije iznad stranačkih i nacionalnih interesa, neka završe ovu noćnu moru

HDZ-ov Željko Burić: Nitko nije iznad stranačkih i nacionalnih interesa, neka završe ovu noćnu moru

Screenshot: YouTube

"DOK se u Zagrebu svađaju, blokiraju sve moje projekte, bilo da je riječ o europskim ili projektima koje sufinanciraju ministarstva. Šibenčanima se ne gubi vrijeme na tehničku vladu, izbore i formiranje nove vlade, pa onda mjesece dok se oni ne uigrajU", poručio je šibenski gradonačelnik Željko Burić, prenosi sibenik.in.


Naime, Burić je izjavio kako ne zna je li Karamarko trebao odstupiti nakon afere Konzultantica i zahtjeva MOST-da nastupi poziciju, jer nije upoznat s detaljima slučaja, no siguran je - ova drama treba završiti, po mogućnosti bez izbora.

"Nitko nije iznad stranačkih, a pogotovo ne iznad nacionalnih interesa i jedino što ja želim jest da ova noćna mora završi kako bi nastavio sa svojim projektima, a isto će vam reći svaki odgovorni predstavnik bilo koje lokalne samouprave u Hrvatskoj. O Karamarkovom slučaju neka se očituje saborski odbor, a ja sam za bilo kakav dogovor koji će nas poštedjeti od novih izbora", poručio je predsjednik šibenskog HDZ-a koji je u potpunosti podržao otvoreno pismo HDZ-ovaca u Europskom parlamentu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara