HNS: Nonsense je da je Srebrić išta ukrao

"ISTINA je da je g. Zorislav Srebrić imao jučer neugodnost o kojoj se raspitujete. Naime, prilikom kupovine dnevnih novina u londonskoj zračnoj luci, vidjevši kako dolaze igrači koje je zapravo čekao, pohitao je osigurati im poseban šalter za izlaz s aerodroma, kako ne bi predugo čekali u redu, no londonski policajac je to protumačio kao izbjegavanje plaćanja, što je nonsense", stoji u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza, koje je poslano kao reakcija na vijest koju je donio britanski tabloid The Sun, a u kojoj tvrde da je Zorislav Srebrić uhićen nakon pokušaja krađe.

> Nakon Sunove ekskluzive o uhićenju i krađi, Srebrić kaže: Došlo je do nesporazuma

"Da apsurd bude veći, priveden je u policijsku postaju gdje su, naravno, vrlo brzo utvrdili kako je riječ o nesporazumu, no procedura je takva da je umjesto pet minuta g. Srebrić u postaji proveo neko vrijeme. Prema njegovim riječima, u policijskoj postaji su bili izuzetno korektni", stoji također u priopćenju.

Podsjećamo, britanski tabloid The Sun objavio je kako je tajnik Hrvatskog nogometnog saveza navodno uhićen u Londonu zbog krađe olovki i papira. IZ HNS-a pak kažu kako je nesporazum nastao zbog novina. Incident se dogodio na londonskom aerodromu Gatwick.

Zorislava Srebrića kontaktirali smo rano jutros, na što nam je on rekao kako se radi o nesporazumu. Srebrić je uhićen jučer oko 14 sati, nakon što je njegov zrakoplov sletio na aerodrom. Navodno je u policiju odveden u lisičinama.

R.I.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara