HNS-ov načelnik pijan sletio s ceste. HDZ-ovom zastupniku je to smiješno

HNS-ov načelnik pijan sletio s ceste. HDZ-ovom zastupniku je to smiješno
HNS-ov Danimir Kolman ovog je ljeta svečano otvorio frizerski salon Foto: Rasinje.hr

DIREKTOR koprivničke Veterinarske stanice Danimir Kolman, HNS-ov načelnik općine Rasinja, nakon prošlotjedne epizode u kojoj je pod utjecajem alkohola sletio s ceste te prenoćio u policiji pojavio se danas na predstavljanju magnetske rezonance u koprivničkoj Općoj bolnici, piše Podravski.

HDZ-ovom zastupniku Damiru Felaku, umjesto da ukori političara koji je pijanom vožnjom ugrozio sigurnost sudionika u prometu, sve je bilo prilično smiješno.

"Di si, Fittipaldi", dobacio mu je saborski zastupnik HDZ-a Damir Felak i s njime se srdačno rukovao.

Emerson Fittipaldi, inače, umirovljeni je brazilski vozač Formule 1, dvostruki svjetski prvak i jedan od najboljih vozača u povijesti tog sporta.

Nakon izlijetanja i privođenja na sud koji ga je kaznio s 12.000 kuna i tri mjeseca bez vozačke, Kolman je Podravskom potvrdio da je previše popio i da je te noći krivo procijenio zavoj.

"Bila je to kriva procjena, ne skrivam svoju odgovornost. Srećom, nitko nije bio ugrožen i to je najvažnije", rekao je Kolman. Iako nije jasno što pod tim misli jer sama činjenica da je pijan vozio znači da je ugrožavao druge sudionike u prometu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara