Hoće li HDZ-ovci uopće doći na sjednicu povjerenstva za Agrokor? "To ćete vidjeti sutra"

Hoće li HDZ-ovci uopće doći na sjednicu povjerenstva za Agrokor? "To ćete vidjeti sutra"

Foto: Hina

PREMIJER i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je da je prijedlog proračuna za sljedeću godinu dobio punu potporu parlamentarne većine te istaknuo da o tom prijedlogu proračuna u Hrvatskom saboru očekuje kvalitetnu i sadržajnu raspravu.

"Na tragu projekcija koje smo dali u srpnju, nakon što je usvojen vrlo kvalitetan rebalans proračuna, sutra ćemo predstaviti proračun za 2018. Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu. Dobili smo punu potporu parlamentarne većine za usvajanje predloženoga proračuna", rekao je premijer Plenković novinarima nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a.

Plenković nije želio konkretno odgovoriti hoće li predstavnici vladajuće koalicije u srijedu doći na sjednicu saborskog Istražnog povjerenstva o Agrokoru i napustiti je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ćete vidjeti sutra", kazao je.

Ponovio je stajalište HDZ-a da, budući da je došlo do pravomoćnosti rješenja o istrazi i sukladno članku 4. Zakona o istražnim povjerenstvima, to povjerenstvo prestaje s radom te će na tom tragu i nastupiti članovi povjerenstva vladajuće koalicije.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara