Facebook grupa "Oprosti nam predsjedniče" demantira glasine: To su laži, Mubarak je dobro!

Facebook grupa "Oprosti nam predsjedniče" demantira glasine: To su laži, Mubarak je dobro!

Screenshot: YouTube

MUBARAKOVE pristaše negirale su glasine da je bivši predsjednik jučer doživio kliničku smrt. "To su glasine, neutemeljene glasine. Mubarakovo zdravlje je stabilno i ne nalazi se u opasnosti", objavljeno je na Facebook stranici "Oprosti nam predsjedniče".

Izvor ruskih RIA Novosti iz egipatskih sigurnosnih struktura također je negirao informacije o Mubarakovom teškom stanju i smrti.

Podjsetimo, svjetki su mediji, pogotovo ruski, javili kako je svrgnuti egipatski diktator Hosni Mubarak u kritičnom stanju te da se bori za život.  Russia Today je objavio kako je Mubaraku  pozlilo nakon što je na televiziji gledao vijesti o mučenju i likvidaciji Moamera Gadafija, s kojim je prije Arapskog proljeća i svrgavanja s vlasti, bio u dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasaMubarakovo zdravlje se naglo pogoršalo otkad je u pritvoru, pa je na suđenje dolazio u kolima Hitne pomoći i pratio ga iz kaveza, ležeći u bolesničkoj postelji.

Russia Today čak se poziva na neke izvore koji tvrde da je Mubarak umro rano jutros.  Takve navode Rusi temelje na navodnim iskazima medicinskog osoblja iz Međunarodnog medicinskog centra gdje se Mubarak liječi. Prema tim informacijama, Mubarak je sinoć doživio srčani udar, te je u njegovoj sobi medicinska aktivnost bila pojačana. Medicinsko osoblje navodno je načulo razgovor odgovornih liječnika koji su pričali da je Mubarak na rubu smrti.

Egipatska policija pojačala je mjere osiguranja oko bolnice u kojoj leži 83-godišnji diktator.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara