HP i Gwen Stefani predstavili fotoaparat "Harajuku Lovers"

HP je na stranicama www.hp.com/buy/gwen predstavio svoj digitalni fotoaparat koji je dizajnirala Gwen Stefani.

HP Photosmart R607 Harajuku Lovers Digital Camera by Gwen Stefani dizajniran je za njezine obožavatelje i proizveden u ograničenoj seriji od samo 3000 primjeraka, a odlikuje se tirkiznom i bijelom bojom sa smeđim detaljima među kojima su srca te kanji i katakana znakovi.

Fotoaparat u maloprodaji stoji 249 dolara, a uz njega se dobivaju brojni profinjeni dodaci, među kojima i torbica i privjesci koje je Gwen osobno

Prvi pogled na digitalni fotoaparat HP Photosmart R607 Harajuku Lovers koji je dizajnirala Gwen Stefani moći će baciti i gledajući njezin novi videospot, “Hollaback Girl.”

"Napravila sam Harajuku Lovers jer sam željela dizajnirati nešto kreativnije od proizvoda koji se obično prodaju. Stoga smo odlučili pokrenuti modnu liniju temeljenu na istim japanskim utjecajima na koje se oslanja i moj album ‘Love. Angel. Music. Baby" - izjavila je Stefani.

HP Photosmart R607  je fotoaparat od 4,1 megapiksela, a odlikuje se inovativnim tehnologijama Real Life, kao što su prilagodljivo osvjetljenje, panoramski pretpregled za snimanje panoramskih slika, uklanjanje efekta crvenih očiju na samom fotoaparatu (bez računala ili softvera), HP Image Advice i HP Instant Share.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara