HP nudi "ispis za svačiji džep" na novom, cijenom pristupačnom pisaču HP LaserJet 1005w

TVRTKA  Hewlett-Packard danas je predstavila cijenom izuzetno pristupačan uredski pisač za crno-bijeli ispis – HP LaserJet 1005w. Novi pisač sposoban je udovoljiti svim potrebama malih tvrtki, kojima su za ispis potrebna pouzdana i pristupačna rješenja koja je lako održavati.

HP LaserJet 1005w namijenjen je poslovnim korisnicima, pojedincima u malim uredima i svima koji rade kod kuće, a žele ispisivati raznolike spise brzo, jednostavno i ekonomično.

Pisač se pri radu koristi procesorskim i memorijskim resursima računala na koje je priključen, a ispisuje jasno i čisto. Prisustvo paralelnog priključka omogućava korištenje pisača na Windows NT 4.0 operacijskom sustavu dok ostala uobičajena Windows okruženja podržava putem paralelnih i USB priključaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući ImageREt tehnologiji, HP-ov novi osobni laserski pisač ispisuje kvalitetom ravnoj onoj pri ispisu od 1200 tpi, te ostvaruje brzinu od 14 stranica u minuti. Prva stranica bit će ispisana samo 10 sekundi po uključivanju, zahvaljujući tehnologiji trenutačnog zagrijavanja sklopa za stapanje. HP LaserJet 1005w također snižava troškove ispisnim kapacitetom od 7000 stranica mjesečno i sve-u-jednom ispisnim ulošcima, koji omogućuju ispis bez proizvodnje ozona.

Pisač HP LaserJet 1005w raspoloživ je diljem Europe, Srednjeg istoka i Afrike, kod svih boljih HP-ovih prodavača i distribucijskih partnera. Očekivana maloprodajna cijena u Hrvatskoj je 2.310 Kn (ne uključuje PDV).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara