HP predstavio nove serije višefunkcijskih uređaja

HP predstavio nove serije višefunkcijskih uređaja

HP je u četvrtak na tiskovnoj konferenciji u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade predstavio nove serije višefunkcijskih uređaja i pisača namijenjene kućnim i korisnicima u malim tvrtkama.

Višefunkcijski uređaj HP Officejet 4355 malim uredima nudi ispis tekstova laserske kvalitete i živih boja brzinom od najviše 20 crno-bijelih stranica u minuti  i u boji 14 stranica u minuti.  Ispisuje i kopira fotografije bez obruba veličine 10 x 15 cm2, a moguće ih je uređivati uz pomoć softvera za fotografije Image Zone te slati putem e-pošte uz pomoć softvera Instant Share. Automatski ulagač dokumenata (ADF) kapaciteta 20 stranica omogućuje nenadzirano faksiranje, skeniranje i kopiranje, dok je neželjene faksove moguće blokirati. Preporučena cijena ovog uređaja je oko 1100 kuna.

HP Officejet 6310 rješenje je za vrlo male poslovne korisnike koji u jednom uređaju traže ispis u boji fotografske kvalitete, faksiranje, skeniranje i kopiranje. Također ima automatski ulagač dokumenata (ADF). Ispisuje do 30 crno-bijelih stranica u minuti i 24 stranice u boji u minuti. Ugrađeni Ethernet omogućuje jednostavnije dijeljenje alata za brzi ispis, faksiranje, skeniranje i kopiranje. Dodatne značajke koje štede vrijeme obuhvaćaju utore za kartice, Pictbridge i Bluetooth.


HP Officejet 6310

Višefunkcijski uređaji HP Photosmart C3180 i HP Photosmart C4180 zahvaljujući softveru Photosmart Express omogućuju brz pristup i jednostavno pregledavanje, organiziranje, dijeljenje i ispis fotografija. Četverobojni ispis s tintama Vivera daje realistične fotografije, dok Real-Life tehnologija omogućuje uklanjanje efekta crvenih očiju. Ovi uređaji nude ispis naljepnica za CD-ove kojima se mogu personaliziratii CD-ovi s fotografijama, glazbom ili podacima. Cijena uređaja je oko 720 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


HP Photosmart C3180

Višefunkcijski uređaj HP C4180 namijenjen je kućnim korisnicima u minuti doseže ispis do 30 crno-bijelih stranica i do 24 stranice u boji. Gumb Photosmart Express čini rad (pregled, ispis, dijeljenje i spremanje) s digitalnim fotografijama brzim i jednostavnim. Cijena višefunkcijskog uređaja s PDV-om oko je 1100 kuna.

Pristupačni, ultrakompaktni, višefunkcijski uređaj HP Deskjet F380 korisnicima u malim kućnim uredima omogućuje ispis dokumenata do 20 crno-bijelih stranica u minuti i do 14 stranica u boji u minuti. Također je moguć ispis i uvećavanje fotografija pritiskom na gumb, a one se mogu kao i dokumenti mogu pohraniti i sačuvati za ponovni ispis. Preporučena cijena uređaja je oko 600 kuna.


HP Deskjet F380


Ultrakompaktni pisač HP Deskjet D2360 omogućuje kontinuiran ispis crnog teksta i fotografija živih boja u laserskoj kvaliteti. Ispisuje do 20 crno-bijelih stranica u minuti i do 14 stranica u boji u minuti. Uređaj se isporučuje u paketu sa sklopivom ladicom za 100 listova osmišljenom da korisnicima omogući ispis i spremanje materijala na mala, prikladna mjesta.  Cijena ovoga pisača namijenjenog malim uredima je oko 450 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara