HRT: "Ne provodimo čistke, nitko od stalno zaposlenih nije dobio otkaz"

HRT: "Ne provodimo čistke, nitko od stalno zaposlenih nije dobio otkaz"

Screenshot: HRT

HRT odbacuje tvrdnje kako provode čistke na Trećem programu Hrvatskog radija.

"Odbacujemo sve navode kao neutemeljene. Programsko vodstvo Hrvatske radiotelevizije u tome smislu posebno ističe kako radijska novinarka Ljubica Letinić, koja se u dijelu medija dovodi u vezu sa spomenutim tezama, i dalje radi svoj novinarski posao u Dokumentarnoj produkciji Hrvatske radiotelevizije. Štoviše, ona je od 1. lipnja 2016. godine kao jedina radijska novinarka Dokumentarne produkcije Hrvatske radiotelevizije uključena u realizaciju dviju serija Hrvatska moj izbor i Otkrivamo Hrvatsku, koji se za jesensku programsku shemu proizvode za tri programske platforme – Četvrti program Hrvatske televizije (HRT — HTV 4), međunarodni radijski program HRT – Glas Hrvatske i mrežne stranice Hrvatske radiotelevizije", poručuj s HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HRT-a javljaju kako je Letinić na navedenim projektima vršiteljica dužnosti glavne urednice Trećega programa Hrvatskoga radija.

U priopćenju HRT stiče kako nitko od stalnih zaposlenika nije dobio otkaz te kako najveći dio honorarnih suradnika nastavlja najesen suradnju u programu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara