Hrvatske tvrtke Infobip i InSky razvile zajedničku uslugu za komunikaciju

Hrvatske tvrtke Infobip i InSky razvile zajedničku uslugu za komunikaciju
Osnivači Infobipa na dodjeli nagrade EY Foto: Filip Kos/PIXSELL

INSKY Solutions je udružio snage s Infobipom, globalnim pružateljem komunikacijskih usluga, kako bi uveo novu uslugu na tržište. InSky, mlada inovativna CRM tvrtka i Microsoftov partner, razvila je rješenje MessageInSky koje omogućuje automatsku isporuku svih informacija korisničkim uređajima putem kratkih tekstualnih poruka, Vibera, Whatsappa i drugih kanala na kojima Infobip pruža pristup svojoj globalnoj platformi.

Lansiranjem MessageInSky rješenja, InSky je postao prvi lokalni partner s pristupom Infobipovoj globalnoj komunikacijskoj platformi koja se koristi diljem svijeta. MessageInSky kao komunikacijski kanal donijet će novu dimenziju svakoj tvrtki koja koristi CRM odnosno Microsoft Dynamics 365 smanjujući troškove interakcije sa svojim zaposlenicima i klijentima, priopćeno je iz InSkyja.

MessageInSky ima primjenu u raznim sektorima

Novi proizvod je izvrstan primjer općepoznatog pojma „omnichannel“ budući da se sve aktivnosti obavljaju preko jedinstvenog sučelja koje kombinira sve dostupne komunikacijske kanale. Sva načela CRM-a primjenjuju se i na MessageInSky što znači da je komunikacija pohranjena u istoj bazi podataka i povezana s konkretnim kontaktom ili tvrtkom. To je značajan korak za obje tvrtke jer će od sada moći kombinirati svoje usluge i ponuditi cjelovito rješenje tržištu.

Tvrtke širom svijeta, bez obzira na industrijski sektor u kojem rade, sada imaju mogućnost koristiti MessageInSky što u konačnici rezultira dodatnom vrijednošću za njihovog krajnjeg korisnika. Praktična primjena već se može naći u turizmu, farmaciji, proizvodnji, financijama i mnogim drugim. Novi proizvod je izvrstan primjer uspješnog partnerstva između hrvatskih tvrtki InSky i Infobip i to na globalnoj razini, sa stalno novim poslovnim rješenjima koja nas očekuju u bliskoj budućnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara