Hrvoje Vojković oslobođen sumnje da je tukao ženu

HRVOJE VOJKOVIĆ, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, oslobođen je sumnje da je fizički i psihički zlostavljao suprugu Dijanu, nakon što je odbačena kaznena prijava protiv njega. Za Index je rekao da mu je drago što je napokon gotovo.

"Drago mi je što ću Uskrs dočekati mirnije nego Božić koji se pretvorio u pakao", komentirao je rezultate kriminalističke obrade Hrvoje Vojković, u kojem se podvrgnuo poligrafu, kako bi se utvrdilo govori li istinu.

Predsjednik Uprave Croatie osiguranja kaže da je od početka vjerovao u pravni sustav, koji je, prema njegovim očekivanjima, prozreo "orkestrirani napad" njegove supruge "tempiran tjedan dana prije Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama". O motivima svoje supruge nije htio govoriti.

"Ne želim govoriti o svojoj bivšoj supruzi, samo želim reći da ovaj slučaj pokazuje na zlouporabu sustava koji služi prevenciji nasilja na ženama", rekao je Vojković, te dodao da mu je drago što sustav ovaj puta, u slučaju lažne optužbe, nije zakazao.

Podsjetimo, Dijana Vojković je prošle godine svojim izjavama u medijima da ju je muž psihički i fizički zlostavljao, potaknula pokretanje šestomjesečne istrage protiv svog bivšeg muža, koja je ovih dana okončana sa zaključkom da nije bilo obiteljskog nasilja.

A.B.
Foto: Nacional

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara