HSP: Mubarak je otišao s vlasti, a "gđa. Zagrebačka frajla" nikako ne želi

Foto: Danijel Soldo/ Cropix

DUBROVAČKI HSP-ovci danas su u priopćenju žestoko napali Vladu Jadranke Kosor te su istaknuli da su zgroženi činjenicom da Vlada pod vodstvom HDZ-a nakon niza dokazanih kriminalnih radnji "nije u stanju donijeti jedinu ispravnu odluku kao što je ostavka na daljnje vođenje države".

"Žalosno je da Hrvatska policija mora posezati za silom da bi održala gospođu Jadranku Kosor u poziciji koja joj iz moralnih razloga više ne pripada jer je itekako jasno svima da je ova Vlast korumpirana od vrha što se prenijelo na lokalni nivo", pišu u priopćenju dopredsjednik Glavnog stana HSP-a i predsjednik HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije Denis Šešelj. Dodaje kako je hrvatska policija dužna zaštititi narod od nemoralne vlasti, a ne režim koji na silu želi ostati na vlasti.

"Svi znamo da je pobjednik izbora u austrijskom zatvoru"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalosna je činjenica da gospodin Mubarak nakon pritisaka odustane od vlasti, a gđa. Zagrebačka frajla nikako ne želi makar svi mi znamo da je pobjednik izbora u austrijskom zatvoru, a navedena zamjenica nema nikakvo moralno pravo na završetak mandata ako uzmemo u obzir način pobjede na izborima 2007. godine koju je predvodio uvaženi pokajnik torbar Mladen Barišić", piše u HSP-ovom priopćenju te se dodaje kako stranka zahtijeva od Vlade hitno podnošenje ostavke te da Hrvatsku svojim postupcima više ne sramoti pred svjetskom javnošću.

"Neka hitno predaju vlast te potraže dobre odvjetnike jer im predstoji velika borba za opstanak na slobodi", pišu iz HSP-a i dodaju da nikako ne bi bilo dobro da se kriza produbi te da nezadovoljni građani izađu na ulicu. Uz napomenu da se nadaju kako ovaj njihov apel nije uzaludan, HSP-ovci pišu da takav scenarij "odgovara onima koji nisu pred zakonom čisti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara